Bingo på Nätet

Det är nu längesedan bingo var ett spel för pensionärer och töntar. Idag har spelet återfått den fina status som det hade då man först testade det i skolan och insåg hur mycket spänning och underhållning som bjöds med hjälp av lite brickor och bollar. Den som inte är så förtjust i sällskapet i den lokala bingohallen kan numera spela bingo på nätet tillsammans med andra som känner likadant. Det här är verkligen en revolution, för samtidigt som spelen online är lukrativa och spännande så möter man människor som man faktiskt har något gemensamt med i sajternas spelarforum. Detta leder till vänskap och en gemenskap som man aldrig hade upplevt i en trist bingohall med ett gäng uttråkade gamlingar.

Så spelar man Internet bingo

För att spela bingo så krävs det inte mycket förkunskap. Man skaffar en bingobricka som har 5×5 rutor. Dessa har olika nummer. Sedan kommer man att kryssa för de nummer som dras ur en behållare som är fylld med numrerade bollar. Då man ger sig på att spela bingo på nätet så kommer dragningen inte att göras manuellt. Man kan fortfarande se en animation som föreställer bollarna som dras men rent tekniskt så är det en randomnumber generator som avgör vilka nummer det blir. Dessutom så behöver man inte manuellt kryssa för numren som dras då man spelar online. Detta gör att spelen blir rättvisa och otroligt smidiga att vara med i. Man kan ofta spela sidospel samtidigt som man är igång med ett eller flera bingospel då man spelar online.

Bingo bonusar och erbjudanden

För att få ut mer av sina bingospel så ska man alltid dra nytta av bonusar. Dessa fungerar som andra casinobonusar och man kan får dem som ny spelare eller som tack för att man återkommer. När man sätter in pengar så kan bingohallen online plussa på med bonuspengar och man kan även få poäng för varje bingobricka som man köper. Detta leder till sist till en massa poäng som man kan byta ut mot fler spel. Ibland kan man erbjudas gratis inträde i en bingoturnering där det finns en större prissumma. Om man vinner så har man lyckats få dessa prispengar helt gratis. Annars så ska man komma ihåg att det är billigt att spela bingo och man kan vinna mycket pengar på en bingobricka som bara kostade några kronor.

Den sociala biten

Bingo har alltid varit ett socialt spel och det är ju därför som så många inte kände att de trivdes i de lokala bingohallarna där medelåldern låg på 80. Inget ont om pensionärer, och framtidens åldringar kommer med största sannolikhet att njuta av bingo på nätet. När man spelar online så kommer man nämligen att bli del av ett så kallat “bingo community”. Här lär man känna de andra spelarna och det kan även anordnas event där man träffas på riktigt och spelar bingo. Ett och samma bingorum online kan har tusentals spelare så det finns alltid ett gäng som man kan trivas med vilket gör det riktigt socialt att spela online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *